خانه
16.9K

انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ‌ #كباب_چوبي_دودي

    یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی

    1.5 قاشق چایخوری نمک

    یک قاشق چایخوری پودر سیر

    یک قاشق چایخوری پودر پیاز

    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

    یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط

    16 عدد نان تورتیلا

    طرز تهیه

    در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویه‌ها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلوله‌های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی‌متر ضخامت داشته باشند.

    سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کباب‌پز بپزید تا کاملا پخته شوند.

    این کباب‌ها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.

    برای اینکه سیخ‌های چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    انواع کباب و طرز پخت اصولی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان