ماهی_قزل_آلا
مواد لازم
ماهی قزل آلا : یک عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده : 2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده : یک عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پودر زنجبیل : به مقدار لازم
سیر و شوید تازه : به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی قزل آلا ، طرز تهیه غذای رژیمی خوشمزه ، ماهی رژیمی
دستور تهیه ماهی قزل آلا:
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند . بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.