خانه
4.37K

طرز تهیه دسر سیب و خامه

  • ۱۶:۲۷   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    طرز تهیه دسر سیب و خامه

     
    کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.
     
    سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.
     
    در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.
     
    با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

    طرز تهیه دسر سیب و خامه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان