ایده های تزیین غذا، خرما
تهیه توپک های خرما که بسیار ساده اند منتها اگر مقدار زیادی بردارید کمی زمانگیر خواهند بود؛
برای این منظور پوسته و هسته ی خرما را میگیریم و چرخ میکنیم حدودا نیم کیلو اگر مقدار کمی خرما بر میدارید میتوانید با پشت قاشق هم آنرا له کنید سپس با مقداری گردوی خرد شده و بیسکوییت پتی بور یا بیسکوئیت مادر خورد شده و مقداری هل مخلوط کنید و بعد مقداری کره نیز به ان اضافه کنید تامواد را بگیرد و راحت بتوان آنرا ورز داد،بعد از کمی ورز مقداری از آن را برداشته و به صورت گلوله هایی شکل می دهیم و سپس بر روی پودر کاکائو یا کنجد یا پودر نارگیل ،پودر پسته یا حتی ترافل بغلتانید و روی هر کدام یک خلال بادام گذاشته و سرو کنید
ایده های ویژه ماه_رمضان
از عکس ایده بگیر و یه مهمونی خاص برگزار کن