ایده های تزیین خرما
ایده های ویژه ماه_رمضان
طرز تهیه:
شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم. یک زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.