آش گوجه فرنگی برای افطار
رمضان
نخود رو از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار ابشو عوض کنید تا نفخش از بین بره . سپس نخود رو با بلغور گندم و نمک و اب گوشت یا اب قلم بگذارید تا بپزه.حبوبات که تقریبا پخته شد ،چند عدد گوجه فرنگی رو میکس کنید یا داخل مخلوط کن پوره کنید ویا رنده کنین و با ادویه به اش اضافه کنید . سپس سبزی اش رو هم اضافه کنید و بگذارین تا اش جا بیفته. من در اخر پخت به این اش، رشته پلویی هم میریزم که اختیاری هست.به نظر من خوشمزه تر وبهتر میشه. ...
به جای گوجه_فرنگی میتونین از رب گوجه هم استفاده کنین.ولی به نظر من گوجه فرنگی طعمشو بهتر میکنه.
نکته دیگر اینکه اگر دوست دارین اش ترش مزه باشه میتونین کمی ابلیمو به اش اضافه کنین . اگر تند دوست دارین فلفلشو بیشتر کنین.
نوش جان