خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آش گوجه فرنگی برای افطار

    رمضان 

    نخود رو از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار ابشو عوض کنید تا نفخش از بین بره . سپس نخود رو با بلغور گندم و نمک و اب گوشت یا اب قلم بگذارید تا بپزه.حبوبات که تقریبا پخته شد ،چند عدد گوجه فرنگی رو میکس کنید یا داخل مخلوط کن پوره کنید ویا رنده کنین و با ادویه به اش اضافه کنید . سپس سبزی اش رو هم اضافه کنید و بگذارین تا اش جا بیفته. من در اخر پخت به این اش، رشته پلویی هم میریزم که اختیاری هست.به نظر من خوشمزه تر وبهتر میشه. ...

    به جای گوجه_فرنگی میتونین از رب گوجه هم استفاده کنین.ولی به نظر من گوجه فرنگی طعمشو بهتر میکنه.

    نکته دیگر اینکه اگر دوست دارین اش ترش مزه باشه میتونین کمی ابلیمو به اش اضافه کنین . اگر تند دوست دارین فلفلشو بیشتر کنین.

    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان