اسلایس مرغ
یه پیش غذای خوب برای میهمانی های افطار در ماه #رمضان
رسیپی های مختلفی داره و شما میتونید به صورتهای مختلفی درستش کنید.
به شکل کلبه- کیک – و ... و با مواد میانی مختلف. که بیس اصلیش مرغه و باقیش بنا به سلیقه و ذائقه تغییر می کنه.
وقتی به شکل کلبه یا کیک و بصورت حجمی درستش می کنید بهش کیک مرغ می گند.
خیلی دستورها توش جعفری یا پیازچه خرد شده داره که انصافا خیلی خوشمزه ترش می کنه اما ایرادی که داره اینه که موندگاریش رو خیلی پایین می یاره. و فرداش کلا مزه اش بر می گرده. البته شاید بازم خیلی ها با همین شرایط دوست داشته باشند.
اما این دستوری که امروز براتون میگذارم رو اکثر کسانی که خوردند دوست داشتند و برای کافی شاپ ها یا مراسمها و تولدها و ... هم همینو می زنم.
امیدوارم شما هم درستش کنید و دوست داشته باشید.
برای درست کردن این اسلایس های خوشمزه نیاز دارید به:
نان تست دو بسته
سس مایونز 200 گرم
مرغ پخته شده 200 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
ماست خامه ای 100 گرم
هویج آبپز 1 عدد
سیب زمینی آبپز کوچک 2 عدد
فلفل دلمه نگینی 1 عدد کوچک
گردو تست شده نگینی نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه
اب لیموی تازه یک قاشق غذا خوری
خیار شور 50 گرم
عزیزانم توجه کنید که این غذا می تونه تنوع زیادی داشته باشه و مواد میانی متنوع باشه اما این ترکیب طعم خوبی بهتون میده.
مرغهای پخته شده رو تکه تکه ریز کنید و سیب زمینی رو روش رنده کنید و بعد هم خیار شور رو رنده کنید و هویج رو نگینی خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید.
حالا بهش گردو سس و ماست و پنیر رو اضافه کنید و نمک و ادویه و در آخر بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید.
گردو رو حتما تست کنید تا طعمش عالی بشه و وقتی زیر دندونتون می یاد لذت ببرید
و ابلیمو. دقت کنید این غذا الویه نیست پس سیب زمینی زیاد و آلبیمو زیاد طعمش رو خراب می کنه و شما انگار دارید الویه میخورید.
بیس اصلی و طعم قالب باید مرغ باشه و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو کمک به چسبندگی و به صرفه شدن این غذاست.
ابلیمو رو حتما تازه و فقط یک قاشق اضافه کنید نه بیشتر.
سفتی و شلی مایه تون خیلی مهمه. مثل تصویر سعی کنید مایه کمی رو به سفتی باشه. مواد خیلی شل هنگام برش از لای نونها بیرون می زنه و خیلی سفت هم چون خود نونها کمی رطوبتش رو می گیره بعدا زیادی سفت می شه و به نونها چسبندگی نمیده