آش ماش یا شله قلمکار _ محلی اصفهان
🔷مواد اولیه :
نخود: 3 مشت
ماش: 1 کیلو
سبزی تره :4 کیلو
پیاز :(درشت) پیاز 3 عدد
برنج :4 پیمانه
گوشت با دنبه :نیم کیلو
نمک،فلفل،زردچوبه: میزان لازم
@iranian_Chef
😉(لازمه که بگم این اندازه مواد برای 20 تا 25 نفر مهمونه شما میتونید به اندازه نفرات موادتونو کم و زیاد کنید)
این آش را اگر تند مصرف کنید میتواند به گرمی غذا بیشتر کمک میکند.
@iranian_Chef
🔶طرزتهیه:
🔹گوشت و نخود را با یک پیاز خرد شده و کمی زرد چوبه بگذارید بپزد.
در ظرفی دیگر ماش و تره و بقیه پیاز ها را بگذارید کاملا بپزد.
ودر ظری دیگر برنج را بگذارید بپزد تا کاملا له شود .
🔹هنگامیکه ماش و تره کاملا پخت و له شد آب اضافی آنرا در ظرف اصلی میریزیم،
گوشت را اگر استخوان دارد بعد از پخت جدا کرده و نخود را هم جدا در ظرفی میریزیم و
آب گوشت را به آب ماش اضافه میکنیم و ماش و گوشت و تره را با هم کاملا میکوبیم،
اگر گوشت کوب برقی داشته باشید خیلی آسان تره (اما کیفیت لازم نداره )،
🔹بعد برنج را به مواد اضافه کرده و اگر آب آش کم بود آب جوش اضافه میکنیم و نیمی از نخود پخته شده
را هم به مواد اضافه کرده و می گذاریم تا آش جا بیفتد.یادتون نره باید هر چند دقیقه یکبار آش را هم بزنید،
نمک و فلفل هم به آن بیفزایید .
من تقریبا برای پخت این آش 6 تا 7 ساعت زمان احتیاج دارم،با بقیه نخود و پیاز سرخ شده آش را تزیین کنید.