خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آش ماش یا شله قلمکار _ محلی اصفهان

    🔷مواد اولیه :

    نخود: 3 مشت

    ماش: 1 کیلو

    سبزی تره :4 کیلو

    پیاز :(درشت) پیاز 3 عدد

    برنج :4 پیمانه

    گوشت با دنبه :نیم کیلو

    نمک،فلفل،زردچوبه: میزان لازم

    @iranian_Chef 

    😉(لازمه که بگم این اندازه مواد برای 20 تا 25 نفر مهمونه شما میتونید به اندازه نفرات موادتونو کم و زیاد کنید)

    این‌ آش را اگر تند مصرف کنید می‌تواند به گرمی غذا بیشتر کمک می‌کند.

    @iranian_Chef 

    🔶طرزتهیه:

    🔹گوشت و نخود را با یک پیاز خرد شده و کمی زرد چوبه بگذارید بپزد.

    در ظرفی دیگر ماش و تره و بقیه پیاز ها را بگذارید کاملا بپزد.

    ودر ظری دیگر برنج را بگذارید بپزد تا کاملا له شود .

    🔹هنگامیکه ماش و تره کاملا پخت و له شد آب اضافی آنرا در ظرف اصلی میریزیم،

    گوشت را اگر استخوان دارد بعد از پخت جدا کرده و نخود را هم جدا در ظرفی میریزیم و

    آب گوشت را به آب ماش اضافه میکنیم و ماش و گوشت و تره را با هم کاملا میکوبیم،

    اگر گوشت کوب برقی داشته باشید خیلی آسان تره (اما کیفیت لازم نداره )،

    🔹بعد برنج را به مواد اضافه کرده و اگر آب آش کم بود آب جوش اضافه میکنیم و نیمی از نخود پخته شده

    را هم به مواد اضافه کرده و می گذاریم تا آش جا بیفتد.یادتون نره باید هر چند دقیقه یکبار آش را هم بزنید،

    نمک و فلفل هم به آن بیفزایید .

    من تقریبا برای پخت این آش 6 تا 7 ساعت زمان احتیاج دارم،با بقیه نخود و پیاز سرخ شده آش را تزیین کنید.

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان