شله زرد قالبی
🔷مواد لازم :
برنج: 1 لیوان
شکر :2و1دوم لیوان
آب :4 لیوان
پودر ژلاتین :3 ق غ
خلال بادام: 1 دوم لیوان
زعفران دم کرده: 1 چهارم لیوان
کره :2 ق غ
🔶طرزتهیه:
🔹برنج را از چند ساعت قبل با گلاب و 2 لیوان خیس کنید.
🔹برای تهیه شله زرد 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را مخلوط با گلاب را به ان اضافه کنید پس از اینکه کمی جوشید کف روی ان را با قاشق بگیرید و شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.
🔹پس از اینکه برنج نیم پز شد زعفران و کره و شکر و خلال بادام را به ان اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد .
پودر ژلاتین را با مقداری اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود .
🔹در اواخر پخت ژلاتین را به شله زرد اضافه کنید و پس از چند دقیقه جوشیدن شله زرد را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد وسفت شود. پس از ان را برگردانید و با پودر پسته و دارچین تزیین کنید .
💢نکته💢
🔹از برنج ایرانی برای تهیه سله زرد استفاده کنید . روش جدا کردن شله زرد از قالب همانند روش جدا کردن ژل