حلوای خرما
🔷مواد لازم:
پودر گردو: 2قاشق غذاخوری+میزان لازم برای تزیین
پودر نارگیل: 2قاشق غذاخوری
آرد :250گرم
روغن: 200گرم
پودر پسته: 2قاشق غذاخوری
خرما: نیم كیلو
دارچین: 1قاشق غذاخوری
🔶طرز تهیه :
🔹ابتدا مقدار بسیار كمی نمك به آرد زده و آن را 3بار الك میكنیم تا كاملا هواخورده و سبك شود.سپس آن را با روغن مخلوط كرده و داخل ظرف نچسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و آن را مثل حلوای معمولی سرخ میكنیم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.توجه داشته باشید كه آرد خیلی زود میسوزد و مدام باید هم زده شود.
🔹خرما را هسته گرفته و در صورت امكان پوستش را میگیریم و با چنگال كاملا له میكنیم و آن را به آرد سرخ شده اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم تا خرما با مواد مخلوط شود.سپس دارچین را اضافه كرده و شعله را بسیار كم میكنیم و مدام هم میزنیم .
🔹وقتی حلوا قوام آمد آن را از روی حرارت برداشته و پودر پسته،نارگیل و گردو را به آن اضافه كرده و در دیس میچینیم.
💢نكات 💢
1⃣در صورت تمایل مقداری گلاب هم به مواد اضافه كنید(در اواخر پخت.
2⃣بهتر است پودر پسته و گردو را خودتان تهیه كنید و آنها را ابتدا یك شب داخل گلاب و شكر خیس كرده و در یخچال بگذارید و بعد پودر كرده یا ریز كنید.
3⃣میتوانید به جای روغن از كره استفاده كنید.