خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای شیره انگور

    🔷مواد لازم:

    آرد :2 پیمانه

    روغن :(یا کره) 3/4 پیمالنه

    شیره انگور: 1/5 پیمانه

    گلاب :نصف پیمانه

    زعفران حل شده: 1/4 فنجان غلیظ

    هل آسیاب شده :1/4 قاشق غذاخوری

    🔶طرزتهیه:

    🔹اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره

    دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم

    🔹از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم

    زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم

    بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم

    🔹بستگی به مقدار حلواتون داره که چند لایه در بیاد .... با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم

    🔹من اول اطرف نا مرتب نان ها رو جدا کردم بعد مکعبی برش زدم

    روشونو با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم

    حلوا رو با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحتتر از ماسوره میزنه بیرون

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان