حلوای آلبالو
🔷مواد لازم :
آرد سفید: 200 گرم
آرد سنگک :75 گرم
کره :225 گرم
روغن مایع: 80 میلی لیتر
آب :350 میلی لیتر
شکر :300 گرم
آلبالوی بدون هسته: 300 گرم
شربت آلبالو: 200 میلی لیتر
جوهر لیمو :1 قاشق چایخوری
🔶تهیه شربت
🔹در قابلمه ای آب، شربت ، شکر ، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید.
آرد سنگک را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود و کنار می گذاریم.
سپس آرد سفید را تا حدی تفت می دهیم که خامی آن گرفته شود.
🔹داخل تابه ای کره را ذوب می کنیم و آرد ها را از الک رد کرده و در کره تفت می دهیم.روغن مایع را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت می دهیم.سپس با ملاقه از شربت درست شده بر میداریم و به آرامی به آردها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا بافت نرم و لطیفی پیدا کنه و از روی حرارت برمیداریم.