خانه
19.7K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    زولبيا

    مواد لازم:

    آرد سفيد                ٢ ق غ 

    نشاسته گل             ٢٥٠ گرم

    ماست                   ٢٥٠ گرم

    كره يا خامه              ٢ ق س 

    محلول زعفران          ١ ق چ 

    بيكينگ پودر            ١/٥ ق چ 

    گلاب                    ٣ ق غ 

    شربت بار غليظ        ٢ ق غ 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    نشاسته را پودر كرده و با ماست مخلوط كنيد ، سپس آرد، خامه سفت و يا كره و گلاب را اضافه كرده و حدود ٢ ساعت به مايه استراحت دهيد . 

    محلول زعفران ، شربت بار و بيكينگ پودر را نيز به مايه اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد .

    در ظرف مناسبى مقدارى روغن بريزيد و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا گرم شود . مايه را در قيف مخصوص ريخته و از مايه به شكل زولبيا داخل روغن بريزيد هنگامى كه يك طرف زولبيا طلايى شد با كفگير آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايى شود . زولبيا ها را پس از آماده شدن داخل شيره مخصوص كه دستور آنرا در پست بعدى خواهم نوشت بياندازيد و سپس در ظرف سرو بچينيد.

    نكته:

    حرارت روغن نبايد خيلى زياد و يا خيلى كم باشد ، در صورت بالا بودن درجه حرارت روغن زولبيا قبل از پف كردن سرخ ميشود .

    شكر آب بايد از قبل آماده شده و به دماى محيط برسد سپس زولبياى داغ را داخل آن بياندازيد.

    نوش جان 

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان