خانه
1.79K

بیسکوئیت بدون شکر

  • ۱۹:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    کاربر جديد|2 |1 پست

    خدمت خانم خاچویی و علاقمندان به محصولات رژیمی

    با سلام و احترام،

    در رابطه با بیسکویت بدون شکر : لطفا در مورد استفاده از آسپارتام دقت بیشتری نمایید . قابل ذکر است که آسپارتام  ( یک ماده شیمیایی ) تحمل دمای بیشتر از 43 درجه سانتیگراد ( 85 درجه فارنهایت ) را ندارد و در دمای بیش از آن تجزیه میشود به ماده های خطرناک اسید نالانین ( باعث سردرد های مزمن میشود)  و الکل متانول ( سمیت خونی می آورد ). 

    با توجه به اینکه بیسکویت 180 درجه حرارت می بیند ، لذا استفاده از آسپارتام اشتباه است . بجای آن میتوان از جانشینان طبیعی استفاده نمود که حتی قند خون را پایین هم می آورند.

    با تشکر

    سراج

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان