آهو :
دقت کنید که قسمتهای زاویه دارِ یقه رو باید طبق توضیحی که در ادامه میدم بدوزید تا لبه ی یقه تون کاملا تیز و خوش حالت دربیاد .
برای دوختِ قسمتهای زاویه دارِ یقه ( نقطه ی قرمز ) باید حدود 2 میل مونده به انتهای خط شکست دوختتون رو قطع کنید ( روی نقطه ی سبز ) سوزن چرخ رو بدید پایین تا سوزن همونجا ( روی نقطه ی سبز) تو پارچه فرو بره بعد پایه رو بزنید بالا و جهتِ پارچه تون رو تغییر بدید پایه رو بدید پایین و بعد آروم سوزنتونو بدید بالا و سوزنو بیارید دو میل جلو تر از نقطه ی شکست تو زاویه ی مخالف ( نقطه ی آبی) و بقیه ی دوختتون رو انجام بدید .
یعنی دوخت شما نباید روی نقطه ی شکست یا همون نقطه ی قرمز بیاد ( خط زرد نشون دهنده ی نخِ دوختتون هست ) .
چرا باید اینجور دوخته بشه؟