خانه
4.45K

بینی های گوشتی

  • ۰۸:۵۶   ۱۳۹۵/۱۲/۱۰
    avatar
    کاربر جديد|0 |4 پست

             بینی گوشتی به چه نوع بینی اطلاق می شود؟



        ساختار کلی بینی تشکیل شده است از دو  عدد غضروف در پایین، دو  عدد غضروف در بالا و دو عدد استخوان که در خط وسط به یکدیگر متصل شده اند. بروی این ساختار غضروفی- استخوانی، پوست بینی کشیده شده است. چنانچه این ساختار غضروفی-استخوانی، دارای بخش استخوانی طویل تر و غضروف های مستحکم تری باشد، جراح امکان مانور بیشتری جهت بهبود وضعیت این ساختار خواهد داشت. علاوه بر این وضعیت پوست بیمار نیز نقش بسیار بسزایی در فرم بینی بعد از جراحی خواهد داشت به طوری که بیماران با پوست نازک تا متوسط می توانند انتظار نتایج بهتری داشته باشند چراکه  تغییرات ایجاد شده بروی ساختار غضروفی-استخوانی زیرین از ورای این نوع پوست به خوبی نمایان می شود.

        در بیماران با بینی به اصطلاح گوشتی، اجزا غضروفی بعضا از ضخامت و استحام کافی برخوردار نیستند. این قبیل بینی ها اغلب دارای غضروف هایی ضعیف و نازک می باشند. علاوه بر این ضخامت پوست بینی نیز در این افراد زیاد است و در واقع پوست بینی این افراد، بافت چربی زیادی دارد و همین امر باعث می شود که  تغییرات ایجاد شده بروی ساختار غضروفی-استخوانی زیرین از ورای این نوع پوست به خوبی نمایان نشود.




        امروزه با تغییراتی که در نحوه جراحی بینی های گوشتی ایجاد شده است، امکان جراحی این بینی ها نیز فراهم است. در این تکنیک ها با برداشت غضروف از تیغه میانی بینی (سپتوم) ساختارهای غضروفی تقویت شده و استحکام لازم را بازمی یابند. همچنین تکنیک هایی جهت نازک تر کردن پوست وجود دارد که باید با دقت و احتیاط کامل انجام شوند. یکی از این تکنیک ها تزریق آمپول تریامسینولون در داخل پوست بینی است که حتما باید توسط پزشک متخصص و در فاصله زمانی مشخص انجام شود. با بکار بردن مجموعه ای از تکنیک ها، بیماران با بینی گوشتی نیز می توانند نتایج رضایت بخشی بدست آورند.



        ایا امکان کوچک تر کردن بینی گوشتی وجود دارد؟



    بینی های گوشتی معمولا دو مشکل اساسی در ساختار بینی دارند: ۱) نازک و ضعیف بودن بخش غضروفی بینی ۲) ضخیم بودن پوست بینی. در افرادی که هر دوی این مشکلات همزمان وجود داشته باشد، امکان جراح جهت کوچک تر کردن بینی بسیار محدود خواهد بود. چراکه بخش غضروفی موجود ضعیف و نازک بوده و کوچک تر و ضعیف تر کردن آن منجر به تخریب ساختار بینی و بروز مشکلات تنفسی خواهد شد. لذا در این افراد مانور بیشتر، بروی فرم دادن به بینی و زیباتر کردن ظاهر بینی خواهد بود و نه کوچک تر کردن آن.




    اما چنانچه در بیماری با بینی گوشتی، بخش غضروفی بینی از ضخامت و استحکام کافی برخوردار باشد و تنها پوست بینی ضخیم باشد، امکان کوچک تر کردن بینی تا حد متوسط وجود دارد ولی لازم است تکنیک های خاصی جهت نازک تر کردن پوست، انجام گردد اما به طور کلی، بیماران با بینی گوشتی نباید توقع داشتن یه بینی بسیاز ظریف و قلمی داشته باشند چراکه تلاش جهت ایجاد چنین فرمی در یک بینی گوشتی منجر به ایجاد عوارض و مشکلات غیر قابل برگشتی خواهد شد.



    بینی های گوشتی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۶/۱۲/۱۳۹۵   ۱۳:۱۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان