خانه
3.96K

طرز تهیه سمبوسه مرغ

  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۶/۷/۳
    avatar
    کاربر جديد|1 |10 پست

    سمبوسه مرغ

    طرز تهیه سمبوسه مرغ

    سمبوسه یکی از غذاهای مربوط به خطه جنوب کشور می باشد که مانند پیراسکی کی توان داخل آن را با انواع مواد غذایی دلخواه پر نمود و سرخ کرد.در این پست قصد داریم سمبوسه مرغ را آموزش دهیم که می توانید داخل آن را با سایر مواد و سبزیجات دلخواه و همچنین ادویه ها خصوصا فلفل قرمز پر نمایید.

    مواد لازم برای سمبوسه مرغ :
    آرد: دو پیمانه
    ماست: دو قاشق سوپخوری
    پیاز: دو عدد
    فیله مرغ:  ۳۰۰ گرم
    جعفری: یک تا دو قاشق سوپخوری
    طرز تهیه سمبوسه مرغ :
    پیازها را خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود بعد تکه های فیله مرغ را به پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط کنید تا طعم شان به خورد هم بروند. آرد، روغن مایع و ماست را مخلوط و کم کم آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید.

    بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید و با لیوان گرد قالب بزنید، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لپه های خمیر با چنگال کاملا ببندید تا باز نشود سپس هر دو طرف سمبوسه را سرخ کنید. در ضمن می توانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان