اینم خورشت باقالی....من خیلی دوسش دارم ...باقالی نیم کیلو
رب گوجه فرنگی 2ق غ
رب انار 1ق غ
سیر 5حبه درشت
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
زردچوبه نصف ق غ
روغن 2ق غ
ابتدا باقالیارو میداریم به مدت 1ساعت تا بپزه وقتی که خوب پخت حالا تو ماهی تابه جدا ابتدا سیر کوبیده شده رو سرخ میکنیم حالا فلفل و زردچوبه میریزیم وبعدش رب گوجه رو میریزیم تا خوب تفت بخوره حالا اینارو اضافه میکنیم به باقالیها و حالا رب انار و نمک هم اضافه کرده ومیگداریم تا نیم ساعت باقالیها با این مواد خوب جا بیفته و مث خورشت قیمه بشه یعنی کم اب و جا افتاده ...این خورشت رو با برنج میشه خورد اگه برنج نیمه باشه خوش خوراکتر میشه این غذای محلی شهر گرگان هستش که بیشتر تو فصل بهار که باقالی فراوونه درست میکنند وبه عنوان نهر یا شام میخورند اگه بتونید خوب درستش کنید جز غذاهای دوست داشتنی و لذیذ براتون میشه یبار امتحان کنید عالی میشه به به