پیتزا با نان باگت
همیشه وقتی صحبت از درست کردن پیتزا توی خونه میشه، همه از درست کردن خمیرش به عنوان قسمت سختش یاد میکنند. خمیرهای آماده بیرون که توی بسته بندی فروخته میشه، معمولا خشکن و بعد از پخت لطافت ندارند.
امتحان کنید مطمئن باشید لذت میبرید.
تجربه ای که من در مورد پیتزا با نون باگت دارم اینه که بهترین بافت خمیر رو نونهای باگت بسته بندی بهتون میده. این نونها در حالت عادی هم نرمتر هستند، در حالیکه نون باگت های نان فانتزی ها که سایزشون بزرگتره و تردتر هستند بعد از پخت هم همونطور حالت خشک و کرانچی دارن که البته اینم خیلی لذت بخشه.
پس اگه نون پیتزا رو نرم دوست دارید از باگت های بسته بندی ( مارکهای مختلف مثل سحر، سه نان، فورنی و … ) استفاده کنید و اگه نون پیتزای ترد و کرانچی دوست دارید از باگت هایی که نان فانتزیها دارند تهیه کنید.
تو این پست اساس کار با نون باگت توضیح داده شده، به عنوان مواد میانی از مواد دلخواهتون استفاده کنید.
مواد لازم:
نان باگت ۲ عدد کوچک
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سرکه یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم
مواد میانی به دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا سر و ته باگت رو بزنید.
داخل نون رو کمی خالی کنید. لازم نیست نون رو نازک کنید فقط کافیه کمی از وسط نون رو خالی کنید طوری که بشه نون رو پهن کرد.
نون رو باز کنید و با وردنه پهنش کنید و خوب فشار بدید تا نون صاف و فشرده بشه.
سینی فر رو چرب کنید و نون باگت آماده شده رو در سینی قرار بدید.
رب گوجه، سرکه، نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر و روغن زیتون رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظی به دست بیاد.
به کمک قاشق این سس رو روی نان باگت پخش کنید.
مقداری پنیر روی سس بریزید.
مواد پیتزا رو روی نون پخش کنید.
پنیر به مقدار زیاد روی مواد بریزید.
سینی فر رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید. چون هیچ کدوم از مواد احتیاج به پختن ندارند، فقط در حدی که کل مواد گرم بشن و پنیر آب بشه کافیه.
در آخر هم میتونید گریل رو روشن کنید تا پنیرطلایی بشه.
نوش جان