۱۵:۰۴ ۱۳۹۲/۳/۲
ما امشب شام ته چین داریم نمی دونم اصلیتش مال کجاست اما خیلی دوست دارم. من اینجوری درست می کنم اول مرغ رو می پزم بعد تکه تکه با قیچی آشپزخونه میبرم. بعد زغفرون دم کرده+نمک+فلفل+ماست میریزم روی مرغا و یک زرده تخم مرغ و حسابی هم میزنم.میزارم توی یخچال 2-3 ساعت. بعد برنج رو آبکش می کنم. کف قابلمه چودنی رو و دیواره هاش رو چرب میکنم.3 قاشق از ماستی که مرغها رو توش خوابونده بودیم را با 2 قاشق روغن و دو تا زرده تخم مرغ هم میزنم میریزم کف قابلمه یه لایه برنج یه لایه مرغ دوبار اینکار رو میکنم روی آخرین لایه برنج بقیه مایه که روی مرغ ریخته بودیم رو میریم روی قابلمه فویل می کشم با دمای 175 درجه 1.30 میذارم دم بکشه بعد فویل رو برمیدارم و گریل فر رو روش می کنم تا روش هم طلایی شه 6-7 دقیقه کافیه. تموم شد. نوش جان