خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۲/۳/۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    ما امشب شام ته چین داریم نمی دونم اصلیتش مال کجاست اما خیلی دوست دارم. من اینجوری درست می کنم اول مرغ رو می پزم بعد تکه تکه با قیچی آشپزخونه میبرم. بعد زغفرون دم کرده+نمک+فلفل+ماست میریزم روی مرغا و یک زرده تخم مرغ و حسابی هم میزنم.میزارم توی یخچال 2-3 ساعت. بعد برنج رو آبکش می کنم. کف قابلمه چودنی رو و دیواره هاش رو چرب میکنم.3 قاشق از ماستی که مرغها رو توش خوابونده بودیم را با 2 قاشق روغن و دو تا زرده تخم مرغ هم میزنم میریزم کف قابلمه یه لایه برنج یه لایه مرغ دوبار اینکار رو میکنم روی آخرین لایه برنج بقیه مایه که روی مرغ ریخته بودیم رو میریم روی قابلمه فویل می کشم با دمای 175 درجه 1.30 میذارم دم بکشه بعد فویل رو برمیدارم و گریل فر رو روش می کنم تا روش هم طلایی شه 6-7 دقیقه کافیه. تموم شد. نوش جان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان