۲۰:۴۵ ۱۳۹۲/۳/۳
اشکنه ساده و خوشمزه
پياز را خرد کرده با کره سرخ مي کنيم.
وقتي پياز طلايي شد، آرد را در آن ريخته و تفت مي دهيم.
سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و هم مي زنيم تا همه مواد مخلوط شود و سپس آب را به آن اضافه مي کنيم و حرارت را کم مي کنيم تا جوش بيايد و غليظ شود.
بعد از چند جوش تخم مرغ ها را درسته در آن مي شکنيم. بعد از اين که تخم مرغ ها خودش را گرفت و سفت شد، اُجِز يا اشکنه ي ما آماده است.
غلظت آن مانند سوپ غليظ است و مدت زمان پخت آن نيم ساعت مي باشد.
اشکنه را مي توانيد با ترشي يا پياز ميل کنيد.
اگر دوست داشته باشيد، مي توانيد داخل آن نان هم تريد کنيد.