کتلت هویج و بوقلمون
دستپخت مینا
گوشت بوقلمون 300گرم
هویج 200گرم
آرد نخودچی 100گرم
تخم مرغ 1عدد
پیاز متوسط 1عدد
روغن میزان لازم
نمک وفلفل وزردچوبه میزان لازم
دارچین 1/2 ق غذاخوری
موادلازم برای سس کتلت
رب 1تا2ق غ
آبغوره 2ق غ
شکر 1ق غ
نمک وفلفل
ابتدا گوشت سینه مرغ رو چرخ یا داخل غذاساز میریزیم وبعد هویج رنده شده ریز و پیاز را اضافه کرده وتمام ادویه ها وتخم مرغ را مخلوط کرده وورز میدهیم
به اندازه یک نارنگی از موادبرداشته دردست شکل داده ودر روغن سرخ میکنیم
سس کتلت :ابتدا 1ق غ روغن در ظرف ریخته ورب را داخل روغن سرخ میکنیم وبعد آبغوره وشکر را اضافه کرده نمک وفلفل را ریخته وبسته ب ذائقه خود شیرینی یا ترشی سس را تهیه میکنیم 1 لیوان اب گرم داخل سی ریخته وبعد کتلتها را درون سس ریخته تا ب غلظت دلخواه برسد .نوش جان