پیراشکی گوشت
موادلازم:
تخم مرغ2عدد
روغن مایع یاکره50گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر1قاشق غذاخوری
آرد به حدی که خمیربه دست بیادوبه دست نچسبد
آب ولرم نصف استکان
طرزتهیه:
ابتدا آب ولرم ومایه خمیررادرظرفی ریخته و15دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیادبعددرظرفی تخم مرغهاوروغن و نمک ومایه خمیرعمل آمده رو ریخته هم میزنیم وآردرو کم کم اضافه میکنیم تا خمیرمون بدست بیادوبه دست نچسبدخمیررادرجای گرم به مدت نیم ساعت تا45 دقیقه استراحت میدیم بهتره با چیزی روشوبپوشونین تا بهترعمل بیادوحجمش دوبرابربشه
موادداخل پیراشکی سلیقه ایه ولی من از:
گوشت چرخ کرده_پیازنگینی خردشده_سیررنده شده_فلفل دلمه ای_قارچ_کالباس_نمک_فلفل_آویشن استفاده کردم مواد رو باهم تفت دادم و درآخر1قاشق خامه وکمی پنیرپیتزا اضافه کردم واز روی شعله بر داشتم بهتره با روغن کم مواد رو تفت بدین وبذارین کمی سرد بشه
خمیررا مستطيلباوردنه باز کرده 1قاشق ازموادپیراشکی رو از عرضداخل خمیرگذاشته و يك دورمیپیچیم قسمت انتهاي خميرو بصورت ريش ريش با فاصله ١ سانتي برش مي دهيم و خميرو كامل مي بيجيم، پیراشکیهارابامخلوط زرده تخم مرغ و کمی روغن وزعفران آبکرده با قلمو رومال میکنیم ودرفر گرم شده180درجه به مدت20دقیقه قرار میدیم.
این پیراشکی ها رو میتونید داخل روغن فراوون هم سرخ کنید.