آموزش کوفته ی هویج
مواد لازم:
ـ گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
ـ هویج رنده شده ۲۰۰ گرم ( ۳ عدد هویج درشت )
ـ گردو و کشمش به اندازه کافی
ـ جعفری خرد و سرخ شده ۲ قاشق
ـ پیاز رنده شده ۱ عدد
ـ آرد ۲ قاشق غذا خوری
ـ ادویه و نمک و زردچوبه به قدر کافی
ـ شکر به قدر کافی
ـ آب لیمو یا سرکه به مقدار لازم
ـ پیاز سرخ شده ۱ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.
یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.