طرز تهیه نان شیرمال گیس بافت
500گرم ارد سفید
100گرم کره
1لیوان شیر ولرم
5قاشق غ شکر
1قاشق س مخمر
1قاشق چ زرد چوبه
1عدد تخم مرغ
نوک قاشق چ نمک
زعفران داخل خمیر دوقاشق م دمشده
وانیل نصف قاشق چ
برای رومال یک زرده تخم مرغ دوقاشق شیر،یک قاشق زعفران
طرز تهیه
ابتدا مخمر را با یک قاشق م شکر مخلوط ومیزاریم تا عمل بیاد شیر حتما ولرم باشه بعد از ده دقیقه همه مواد رو خمیر میکنیم ویک ونیم ساعت استراحت میدیم اگر لازم بود ارد اضافه کنید تا بع دست نچسبه بعد از استراحت خمیر را به سه قسمت میکنیم وروی میز کار مثل مار بلندی درست میکنیم مانند گیس میبافیم به اندازه سینی فر میبریم وسرشونو بهم فشار میدیم رومال میکنیم وبیست دقیقه با دمای 170طبقه وسط میپزیم اگر روش طلایی نشده بو دو دقیقه با گریل طلایی میکنیم.