خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سیگارت_اسفناج_با_یوفکا_
    یوفکا 2 عدد
    کره 50 گرم
    روغن مایع نصف استکان

    مواد داخلی:
    اسفناج 300 گرم
    پنیر سفید 100 گرم
    پنیر پیتزای رنده شده به مقدار کم
    رویه:
    زرده تخم مرغ 1 عدد

    در یک تابه بزرگ اسفناج ریز خرد شده را قبلا می شویئم و می گذاریم کاملا آبش برود سپس در تابه می ریزیم تا آب بیاندازد سپس وقتی پخت و کاملا آبش را کشید میگذاریم سرد شود در تابه کره و روغن مایع را ریخته تا ذوب شوند سپس مقدار خیلی کمی از آن را برای رویش کنار بگذارید. حالا برای مواد داخلی پنیر سفید رنده شده رنده شده و اسفناج سرد شده و مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم. یک یوفکا را روی میز کار پهن می کنیم و با فرچه از مخلوط کره و روغن به همه جایش می زنیم و به دوقسمت تا کرده دوباره از مخلوط روغن می زنیم از مخلوط اسفناج به کناره صاف آن می گذاریم کناره های یوفکا را به اندازه دو انگشت تا می زنیم و مثل تصویر شکل می دهیم یوفکای دومی را هم به همین شکل درست میکنیم به ضخامت 4 انگشت برش میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم در یک کاسه باقیمانده روغن ها و زرده تخم مرع و 2 قاشق آب را ریخته و با هم مخلوط کرده و رویش می مالیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان