خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ انچیلادا
    مواد لازم برای 8 نفر: سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
    پیاز خرد شده 1 عدد
    خامه ترش 1/2 پیمانه
    پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه
    جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
    سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    سس گوجه فرنگی 400 گرم
    آب 1/2 پیمانه
    پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری
    فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری
    سیر خرد شده یک حبه
    نان تورتیلا مکزیکی آماده یا نان ذرت 8 عدد
    سس تاکو 1 عدد
    طرز تهیه :
    1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید

    2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

    3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان