خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۲۹ ۱۳۹۵/۱/۲۹
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
پاته
گوشت
موادلازم :
1- مغزران گوساله 750 گرم
2- سیب زمینی 2 عدد
3- پیاز 1 عدد
4- جعفری خرد شده مقداری
5- تخم مرغ آب پزشده 2 عدد
6- زرده تخم مرغ 1 عدد
7- زرد چوبه ، روغن ، نمک وفلفل به میزان کافی
طرز تهیه :
گوشت وپیاز راپس ازتمیز کردن سرخ کرده ، سیب زمینی ها را به صورت نگینی درآورده وسرخ کرده وبه آن اضافه می کنیم وپس ازچرب نمودن قالب خمیر آماده شده را داخل آن گذاشته ، مایع گوشت وسیب زمینی وجعفری روی خمیر می ریزیم ، تخم مرغها ی آب پزشده را درآخر رنده کرده وروی گوشت می ریزیم ، چهارطرف خمیررا روی مایع آورده ویک قطعه خمیر به اندازه سطح روی قالب بریده شده برروی آن قراردهید و اطراف آن را بادست چسبانده وبالبه چاقو به آن فرم دهید، زرده تخم مرغ رابا کمی زعفران مخلوط کرده وسطح پاته را با استفاده ازقلم مو به زرده تخم مرغ وزعفران آغشته کرده و فررا بادرجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده وقالب محتوی پاته را به مدت سه ربع ساعت درطبقه آخر آن قراردهید. برای برشته وطلایی شدن سطح پاته قالب راطبقه اول فر قراردهید ، پس ازطبخ کامل وکمی سرد شدن پاته را از قالب خارج نموده ودرظرف مناسب قراردهید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات