میتلف مرغ
مواد لازم برای تهیه میتلف مرغ :
سیــنه مرغ
پیاز یکعدد
تخم مرغ 1عدد
فلفل و ادویه
زعفران به مقدار لازم
قارچ شسته و ضخیم خرد شود
هویج یک عدد چند تکه شده – آب پز
طرز تهیه :
گوشت مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران ورز می دیم.. تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و باز ورز می دیم
قارچ درشت خرد شده.. و هویج پخته و خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم که همه جای گوشت تقریبا یک نواخت بشه..
قالب رو چرب می کنیم و این وموارد رو داخلش می ریزیم و با قاشق سعی میکنیم فشردش کنیم.. روش یه کمی دیگه زعفرون می دیم و ..
* من قالب رو گذاشتم توی فر با 200 درجه سانتی گراد تا بپزه… ولی می تونین به این روشی که شبنم جون نوشتن بپزینش
وقابلمه ای را که گنجایش این قالب را دارد با مقدار کمی آب پر میکنیم ( بطوریکه آب داخل قالب نشود )در آنرا گذاشته
و روی شعله گاز فرار میدهیم تا با شعله کم بجوشد . مراقب باشید تا آب تمام نشود .اگر آب کم شد اضافه کنید
گوشت و مواد داخل قالب نیازی به آب ندارد . حدود یکساعت و نیم باید بماند تا کاملا بپزد .
در طی این مدت ممکن است کمی آب و عصاره مرغ و گوشت روی قالب جمع شود . دو مرتبه در طی زمان پخت – با دو تا قاشق بزرگ به صورت ضربدری از میان قالب گرفته و قالب را از درون قابلمه بیرون میاوریم و به آرامی این عصاره را داخل یک ظرف می ریزیم و بعد در انتها با یک قاشق رب گوجه و کمی کره و یکقاشق غ آرد و کمی فلفل سبز و قرمز دلمه ای خرد شده – سس درست می کنیم و روی خوراک میریزیم تا خشک نشود . پس از پخت خوراک بعد از یکساعت و نیم – آنرا در فر گذاشته و گریل را روشن میکنیم و حدود ده الی 15 دقیقه فقط اجازه میدهیم روی آن سرخ شود . از سس تهیه شده روی آن میریزیم و تزیین کرده و با لیموترش سرو میکنیم .