خانه
1.84M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    میتلف گوشت

    ● مواد لازم برای تهیه  :

    ▪ گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده= ۷۵۰ گرم

    ▪ کرفس خرد شده ریز= ۲ پیمانه

    ▪ آرد سوخاری= سه چهارم پیمانه

    ▪ شیر پاستوریزه= ۵/۱ پیمانه

    ▪ تخم مرغ= ۱ عدد

    ▪ پیاز سرخ شده ریز =۳ قاشق غذاخوری

    ▪ سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= ۱ پیمانه

    ▪ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری

    ▪ زعفران= ۱ قاشق چای خوری

    ▪ دارچین= ۱ قاشق مرباخوری

    ▪ نمک و فلفل= به میزان دل خواه

    ▪ روغن مایع= ۴ قاشق غذاخوری

    ● طرز تهیه :

    ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم. سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم. کرفس خرد شده ی ریز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم. مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد ۱۰× ۳۰ سانتی متر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود. بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را، با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم. درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت ۵/۱ ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵درجه ی سانتی گراد، می پزیم. باید توجه کنیم که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان