خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تاگوی گوشت

    مواد لازم برای تهیه تاگوی گوشت :

    یک دوم قاشق چایخوری پودرپنج ادویه چینی

    یک چهارم پیمانه سس سویا

    دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

    یک چهارم پیمانه سس شیرین و ترش

    چهار حبه سیر خرد شده

    یک قاشق غذاخوری سس سیراچا( یا سس تند)

    یک قاشق غذاخوری روغن کنجد

    برای تاگو :

    یک کیلو گوشت بدون استخوان

    نمک

    فلفل سیاه

    چهار الی شش عدد نان تورتیلا

    برای سس :

    یک دوم پیمانه کره بادام

    چهار حبه سری

    یک چهارم پیمانه سس سویا

    سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

    یک قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای

    دو قاشق غذاخوری سس سیراچا

    یک دوم پیمانه شیر بادام

    طرز تهیه تاگوی گوشت + تاکوی ماهی

    طرز تهیه :

    1.ابتدا تمامی موارد مورد نیاز برای مزه‌دار کردن را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حداقل هشت ساعت در یخچال استراحت کند.

    2.حالا ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. روی گوشت نمک و فلفل بپاشید.

    3.فر را از قبل با دمای 325 درجه گرم کنید. گوشت را در فربه مدت چهار ساعت بپزید .

    4.در این میان، تمامی ترکیبات سس را در یک ظرف مخلوط نمایید و آن را کنار بگذارید.

    5.گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند. سپس بر روی نان تورتیلا بگذارید و با سس سرو نمایید.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان