خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تاگوی ماهی و سالاد کلم

    تاكوي فنجاني

    تاکوی ماهی فنجانی

    مواد لازم برای تهیه تاگوی ماهی و سالاد کلم :

    ماهی قزل آلا 2 عدد

    روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

    سیر 2 حبه

    خمیر فیلو مقدار لازم

    کلم بنفش خرد شده 1 لیوان

    خامه ترش 2 قاشق غذاخوری

    آبلیمو و برگ گشنیز مقداری

    تاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانی

    طرز تهیه : ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید ، روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید ، ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.

    داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد ).

    داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.

    کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان