طرز تهیه میگوی کبابی و آناناس با سس جامائیکایی
طرز تهیه
مرحله 1
میگو های پوست کنده را داخل سس قرار می دهیم به مدت 20 دقیقه تا مزه دار شود. طرز تهیه این سس در سایت در قسمت سسها وجود است
مرحله 2
سپس میگوها را به سیخ می کشیم و بین هر میگو یک برش آناناس می گذاریم
مرحله 3
ماهی تابه چدنی را چرب کرده و می گذاریم داغ شود . سیخ های آماده را روی آن می چینیم تا یک طرف میگوها طلایی شود و بر می گردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا بپزند
مواد لازم
500 گرم میگو، پوست کنده
1فنجان سس جامائیکایی
برشهای آناناس به اندازه لازم
طرز تهیه سس جامائیکایی
طرز تهیه
مرحله 1
این سس یک سس تقریبا تند هست برای مزه دار کردن انواع گوشت سفید ، قرمز می باشد برای تهیه این سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید . می توانید مواد را داخل میکسر هم بریزید
مرحله 2
می توانید در کنار انواع سوخاری ها و چیپس هم استفاده کرد از این سس
مواد لازم
فلفل سبز خرد شده 2 عدد
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق غذا خوری زنجبیل، رنده شده
2 پیازچه عدد
1 قاشق غذا خوری آویشن، خرد شده
1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه
3/4 قاشق چای خوری جوزهندی
3/4 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق غذا خوری روغن
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1/2 فنجان آب پرتقال
1 عدد آب لیمو ترش