خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۱:۱۸ ۱۳۹۵/۱/۲۹
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
ران مرغ سرخ شده با عسل و سرکه بالزامیک
مواد لازم برای 4 نفر:
سرکه بالزامیک نصف فنجان
سس سویا (کم نمک) 1/4 فنجان
عسل نصف فنجان
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل (ریز شده تازه) 2 قاشق چایخوری
سیر (ریز شده) 4 حبه
پیازچه (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
ران مرغ (با پوست و استخوان) 6 عدد بزرگ 1100 گرم
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
طرزتهیه:
در یک کیسه زیپ کیپ بزرگ سرکه بالزامیک، سس سویا، عسل، روغن زیتون، سیر خرد شده،زنجبیل خرد شده، پیازچه خرد شده و نمک را با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید و زیپ کیسه را بکشید و سپس با احتیاط مرغ را در کیسه تکان بدهید تا به خوبی به مواد آغشته شود. مرغ را حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
وقتی خواستید مرغ را در فر بپزید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن بگذارید. کف یک سینی فر را با فویل بپوشانید.
مرغ را از کیسه در بیاورید و مخلوط مزه دار کننده را نگه دارید. مواد اضافی چسبیده به ران مرغ ها را بتکانید و آنها به صورتی که سمت پوست دار آن رو به کف سینی باشد در آن بچینید. مرغ را 30 دقیقه در فر بپزید.
مرغ را از فر بیرون بیاورید و ران ها را برگردانید به صورتی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد. فر را روی کباب پز بگذارید و اگر لازم بود توری را به فاصله 20 سانتی متری شعله قرار دهید. مرغ را دوباره در فر قرار دهید و 5 دقیقه تا پوست برشته شود و دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) برسد در فر بپزید. آب مرغ به جای اینکه صورتی باشد شفاف خواهد بود. زمانی که مرغ در حال پختن است مخلوط مواد مزه دار کننده را در یک روغن دان متوسط بریزید.
نشاسته ذرت را با 2 قاشق سوپخوری آب هم بزنید. مخلوط مزه دار کننده را جوش بیاورید سپس مخلوط نشاسته ذرت را در آن بریزید و 5 دقیقه به جوشاندن ادامه دهید و مدام هم بزنید تا غلظت آن مثل شربت بشود. مخلوط باید به جوش بیاید تا از باکتری مرغ خام پاک شود. مخلوط را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
مرغ را از فر بیرون بیاورید و مخلوط را روی آن بمالید و بلافاصله سرو کنید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات