خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۳۱   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک سیب زمینی

    ✍مواد اولیه :

    آرد 700 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    ماست دو قاشق غذاخوری

    خامه دو قاشق غذاخوری

    شیر 250 میلی لیتر

    کره ذوب شده 100 گرم

    نمک 1 قاشق چایخوری

    شکر 40 گرم

    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    ✍ مواد لازم برای داخل کیک :

    سیب زمینی پخته شده یک کیلو گرم

    جعفری خرد شده نصف لیوان

    پیازچه خرد شده یک سوم لیوان

    پنیر لبنه، کره و خردل ملایم از هرکدام دو قاشق غذاخوری

    کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر از هرکدام یک قاشق چایخوری

    🍜روش تهیه:

    برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.

    سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.

    دو سوم خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره‌های آن می اندازیم، مواد سیب‌زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی‌مانده خمیر را روی آن پهن می‌کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می کنیم.

    قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده ایم قرار می‌دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین می‌کنیم و دوباره 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان