۱۵:۰۶ ۱۳۹۵/۱/۳۰
چیکن میت بال:
کسایی که گوشت قرمز کمتر استفاده میکنند و بیشتر مایلند از گوشت سفید و سبزیجات استفاده کنند حتما این یکی رو هم تست کنند کوفته قلقلی مرغ خوشششمزه.
مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ شده ترجیحا سینه ی مرغ: نیم کیلو
بلو چیز : یک چهارم فنجان
سس تند اگه دوست نداشتین سس کچاپ معمولی: یک سوم فنجان (به علاوه یک سوم برای بعدا)
هویج خرد شده نگینی ریز: یک عدد
ساقه کرفس خرد شده ریز: یک عدد
آرد سوخاری: سه چهارم فنجان
تخم مرغ: یک عدد
پودر پیاز: یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید یا روغن زیتون را بر روی کف سینی اسپری کنید .
سپس مرغ چرخ شده را همراه با بلو چیز (یه نوع پنیره که از سوپرمارکت ها می تونید تهیه کنید) ، یک سوم فنجان سس تند، هویج خرد شده، کرفس، پودر سوخاری، تخم مرغ، پودر پیاز و سیر و نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
از مواد به دست آمده، به شکل کوفته قلقلی درست کنید.کوفته قلقلی ها را روی سینی چیده و در فر حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.با توجه به فرتون اگه نیاز به پخت بیشتر داشت زمان بیشتری بدهید.
پس از در آوردن از فر، آنها را در کاسه ی بزرگی که یک سوم فنجان، سس تند در آن ریخته شده است بغلتانید.چنانچه فر ندارید میتونید در تابه با حرارت ملایم تا کوفته ها مغز پخت شوند طبخ کنید.
نوش جان