خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۵:۰۹ ۱۳۹۵/۱/۳۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
مواد اولیه : برای 6 نفر
سوسیس450 گرم (چرخ کرده)
کره 1 قاشق سوپخوری = مقداری برای چرب کردن تابه (بدون نمک)
پیاز1 فنجان (خرد شده)
تخم مرغ8 عدد بزرگ
شیر2 و نیم فنجان (کامل یا بدون چربی)
خردل 2 قاشق چایخوری (دیجون)
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
پنیر چدار 1 فنجان (رنده شده)
مارچوبه 10 شاخه (ته زده و خرد شده به شکل تکه های 2.5 سانتی متری)
نان فرانسوی 220 گرم - 7 فنجان (مکعب های 2.5 سانتی متری)
طرز تهيه:
یک ظرف مخصوص فر 22 در 32 سانتی متری را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و سوسیس را در آن تفت دهید و با کاردک خرد کنید. سوسیس را داخل بشقابی که با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و روغن مانده در تابه را دور بریزید.
1 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک را در تابه بریزید. وقتی کره آب شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم و نیمه شفاف بشود.
پیاز را در یک کاسه ی کوچک بریزید سپس سوسیس پخته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، شیر، خردل دیجون، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید. پنیر و مارچوبه را هم اضافه کنید و هم بزنید.
تکه های نان را به صورت یکدست و یک لایه داخل ظرف مخصوص فر چرب شده پهن کنید. روی نان ها مخلوط سوسیس و مارچوبه را بریزید. مخلوط تخم مرغ را هم روی لایه های نان و سوسیس بریزید. روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و شب تا صبح یا 8 ساعت در یخچال بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. استراتا را روی یک سینی فر قرار دهید و آن را 35 تا 45 دقیقه بدون پوشش در فر بپزید تا تخم مرغ ها کاملاً بپزند. بگذارید قبل از برش دادن و سرو کردن 5 دقیقه در ظرف بماند.
نکته:
می توانید از هر نوع سوسیس دلخواه استفاده کنید. سوسیس مرغ یا کوریزو انتخاب مناسبی است.
می توانید سایر سبزیجاتی را که معمولاً در املت اضافه می کنید به این خوراک هم اضافه کنید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات