خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۵:۱۱ ۱۳۹۵/۱/۳۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
مواد اولیه :
برای 4 نفر
گوشت قرمز5 تکه (فیله های دودی شده)پیاز1.5 فنجان (خرد شده)
هویج340 گرم (هویج های خیلی کوچک بدون پوست)
لوبیا سبز225 گرم (نصف شده)مرزنجوش4 قاشق چای خوری (خرد شده)آب مرغ1 و 3/4 فنجان (کم نمک)خامه ترش2/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری مرغ3 فنجان (بدون پوست، کباب و خرد شده)خمیر شیرینی1 ورق
طرز تهیه:
فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید.
فیله ها را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم سرخ کنید تا ترد شوند و بعد آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آنها گرفتهشود و بعد فیله ها را خرد کنید.
پیاز را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه تفت دهید تا اینکه طلایی شوند و سپس هویج، لوبیا سبز و مرزنجوش را اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید و بعد آب مرغ را اضافه کنید و آن را روی حرارت بالا جوش بیاورید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 8 دقیقه آرام بجوشد تا سبزیجات نرم تر شوند.
دو سوم فنجان خامه ترش، مرغ و فیله را مخلوط کنید و به آب مرغ اضافه کنید و آرام بجوش آورید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بین چهار فنجان سوپ خوری عایق گرما تقسیم کنید.
خمیر را روی سطح صاف قرار دهید و ورز دهید و به شکل یک مربع سی سانتیمتری دربیاورید و بعد خمیر را به چهار مربع هم اندازه تقسیم کنید و آنها را روی فنجان ها قرار دهید و لبه های خمیر را رو به بیرون تا کنید. مقداری خامه روی خمیر ها بپاشید و وسط خمیر را با چاقو به شکل علامت ضرب خراش دهید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید و بعد به مدت 22 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر برشته شود.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات