خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    برای 2 نفر

    گوشت قرمز5 تکه (فیله نازک و نصف شده)نان سیاباتا1 تکه (1 تکه 10 سانتیمتری از عرض نصف شده یا نان فوکاسیا)روغن زیتون3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی4 ورقه موسیر1 عدد (خرد شده)سرکه سفید1/2 قاشق غذاخوری شاهی1 فنجان
    تخم مرغ2 عدد
    پنیر پارمسان به مقدار لازم (رنده شده)

    طرز تهیه:

    فیله ها را داخل یک قابلمه سرخ کنید تا ترد و برشته شوند و آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آنها گرفته شود.
    قابلمه را تمیز کنید و قسمت بریده شده نان را با روغن چرب کنید و نان را از طرف بریده شده داخل قابلمه قرار دهید و آنها را به مدت 3 دقیقه تست کنید تا طلایی شوند.
    هر یک از نان های برشته را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی هر کدام نصف فیله را قرار دهید سپس روی نان ها دو ورق گوجه بگذارید.
    یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم بریزید. تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و نیمرو کنید. بعد نیمرو ها را روی گوجه قرار دهید و در آخر کاهو و پنیر را به ترتیب بگذارید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان