کباب ماهی با خامه
*عصاره زعفران حل شده : قدری
*ماهی : 1 کیلو گرم
* پاپریكا : قدری
* كره : 3 قاشق سوپخوری
* خامه : 1 فنجان
* نمك : قدری
* پیاز : 4 قاشق سوپخوری
* پنیر پیتزا رنده شده : ربع فنجان
طرز تهیه :
ماهی را بقطعات دو سانتیمتر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده اید ، بچینید
خامه و زعفران الیت و پاپریکا را با هم مخلوط کنید و بعد روی ماهی ها بمالید،
سپس پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد ،
پس از 20 یا 25 دقیقه آنرا از فر در آورید .