خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۴۷   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     نخود برگر

    کنسرو نخود ۴۰۰ گرم نخود فرنگی‌ یخ‌زده ۱۰۰ گرم پیازچه ۲ عدد گارام ماسالا ۴ قاشق چای خوری

    تخم مرغ ۱ عدد بیبی‌ اسفناج ۳ تا ۴ تا مشت کوچک پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم نان خشک آسیاب شده ۱۰۰ گرم نمک فلفل سٔس تند هاینز روغن زیتون پوست نصف لیمو ترش زرد و ۴ قاشق چای خوری آب لیمو

    برای سٔس

    مایونز ساده خونگی برای ساندویچ

    ...و

    نان تازه سبوس دار چند برش گوجه فرنگی‌ چند برش خیارشور بیبی‌ اسفناج

    آمده کردن خمیر

    اول از همه اگر مایونز ندارید، مایونز رو آماده کنید و در یخچال بگذارید.

    ماهیتابهٔ تفلون متوسط را روی شعلهٔ‌ متوسط گذاشته، مقداری روغن زیتون اضافه کنید، ۲ قاشق چای خوری گارام ماسالا را اضافه کرده و برای چند ثانیه تفت دهید، بعد پیازچه را به ۲،۳ تیک بریده و به ماهیتابه اضافه کنید، بعد هم نخود و نخود فرنگی‌ را اضافه کنید و روی شعلهٔ‌ زیاد چند ثانیه تفت دهید فقط تا زمانی‌ که گارام ماسالا کمی‌ پخته شود. لازم نیست سبزیجات سرخ یا کامل پخته شوند، کافیه فقط چند ثانیه تفت داده شوند.

    مخلوط را داخل ظرفی‌ غیر از ظرف پخت ریخته تا زودتر خنک شودو  بعد با گوشت کوب برقی با بیبی‌ اسفناج‌ها بزنید  تا  یکدست، له‌ و خمیر مانند شوند

    به خمیر, تخم مرغ,  پنیر پارمزان, نان خشک آسیاب شده, نمک, فلفل, سٔس تند هاینز, روغن زیتون, پوست نصف لیمو ترش زرد و ۴ قاشق چای خوری آب لیمو اضافه کنید و با کفگیر شیرینی‌ پزی که نرم ترِ همرو با هم خوب مخلوط کنید.

    پختن خمیر وجی برگر

    همان ماهیتبهٔ قبلی‌ را روی شعلهٔ‌ متوسط قرار بدهید, روغن بزنید و وقتی‌ روغن زیتون داغ شد، مایه خمیر را به شکل مورد نظر در آورده کمی‌ داخل نان خشک آسیاب شده بزنید۰ و داخل ماهیتابه یک طرف آن را برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزید

    ...در این حین

    نان را داخل ماهیتبهٔ گریل، سوخاری کنید و خیارشور و گوجه را برش‌های نازک دهید. بعد طرف دیگر خمیر را برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه بپزید و بعد دوباره آن را برگردانده، پنیر را روی آن قرار دهید و در ماهیتابه را برای چند ثانیه بگذارید تا پنیر آب شود.

    سرو کردن

    وقتی‌ نان آماده بود، به آن مایونز زده، وجی برگر رو داخل نان گذاشته با برش‌های گوجه، خیارشور و سالاد مورد علاقه پر و سرو کنید.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۵   ۱۷:۴۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان