خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۱۳ ۱۳۹۵/۲/۲۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
چامپای گوشت یک غذای هندی
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ (۴ ﻧﻔﺮ)
• ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﭼﺮﺥﮐﺮﺩﻩ
• ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﻣﺘﻮﺳﻂ، ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ
• ۲ ﻋﺪﺩ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ، ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ
• ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
• ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ
• ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ
• ۲ ﻋﺪﺩ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﻧﺪﻩﺷﺪﻩ
• ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ
• ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ
• ﯾﮏﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ ﺳﺒﺰ
• ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ
• ۶ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ
• ﻧﻤﮏ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ
1. ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺩﺍﻍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ۸ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺁﻥ ﺑﺮﮔﺮﺩﺩ. ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﺗﮑﻪﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ.
2. ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺩﻭﯾﻪﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻏﺬﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭼﺮﺥ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻋﻄﺮ ﺁﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮﺩ.
3. ﮔﻮﺟــﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﭘﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﻣﺪ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﭙﺰﯾﺪ. ﻧﻤﮏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.
4. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﺎﻣﻞ، ۲ﺳﯿﺐﺯﻣﯿﻨﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.
5. ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﻃﻌﻢ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
6. ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺘﺎ، ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭻ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات