خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    چامپای گوشت یک غذای هندی


     ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ (۴ ﻧﻔﺮ)

    •    ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﭼﺮﺥ‌ﮐﺮﺩﻩ

    •    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﻣﺘﻮﺳﻂ، ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ

    •    ۲ ﻋﺪﺩ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ، ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ

    •    ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ

    •    ۲ ﻋﺪﺩ ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﻧﺪﻩ‌ﺷﺪﻩ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ

    •    ﯾﮏ‌ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ ﺳﺒﺰ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ

    •    ۶ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ

    •    ﻧﻤﮏ



    ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ

    1.    ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺩﺍﻍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ۸ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺁﻥ ﺑﺮﮔﺮﺩﺩ. ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﺗﮑﻪ‌ﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ.

    2.    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻏﺬﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭼﺮﺥ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻋﻄﺮ ﺁﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮﺩ.

    3.    ﮔﻮﺟــﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﭘﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﻣﺪ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﭙﺰﯾﺪ. ﻧﻤﮏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

    4.    ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﺎﻣﻞ، ۲‌ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

    5.    ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﻃﻌﻢ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.

    6.    ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺘﺎ، ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭻ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان