خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    مواد لازم :

    فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) 2 عدد بزرگ

    گوشت (چربی دار و مزه دار شده) 3 تکه(100گرم)

    ذرت شیرین (منجمد) 2 فنجان

    پنیر چدار (رنده شده) 1 و نیم فنجان

    پیازچه (خرد شده) نصف فنجان

    خمیر پای 2 ورقه 450 گرمی

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب 1 قاشق سوپخوری

    پاپریکای دودی کنی

    طرز تهیه: 

    فلفل را کبابی کنید: فلفل را روی شعله بگیرید تا پوست آن کاملاً ذغالی شود. 

    می توانید به جای این فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و فلفل را 20 دقیقه در یک سینی فر بریان کنید و در وسط راه هم یک بار آن را برگردانید.

    فلفل های کباب شده را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. 

    بگذارید 10 دقیق بماند و عرق کند. 

    فلفل را چهارگوش خرد کنید و در یک کاسه بریزید.

    گوشت مزه دار شده را روی حرارت ملایم در یک تابه تفت بدهید تا برشته بشود .

    سپس از تابه بیرون بیاورید و 1 قاشق سوپخوری از روغن آن را کنار بگذارید.گوشت را خرد کنید و داخل کاسه ی فلفل خرد شده بریزید. 

    ذرت را به همراه چربی گوشت که کنار گذاشته اید داخل تابه بریزید و 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت دهید.

    فلفل و گوشت خرد شده، پنیر چدار رنده شده و پیازچه خرد شده را داخل تابه روی ذرت بریزید. 

    هم بزنید تا مخلوط شوند.

    مخلوط ذرت را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید.

    ورقه خمیر پای را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید. 

    با یک قالب شیرینی یا یک لیوان بزرگ دایره هایی به قطر 8 سانتی متر از داخل خمیر برش دهید.

    دایره های خمیر را روی یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

    1 قاشق سوپخوری از مخلوط ذرت را وسط هر داریه خمیر بریزید و از وسط تا بزنید. 

    با یک چنگال لبه ها را چین بدهید و شکاف را ببندید.

    زرده تخم مرغ را با آب بزنید. روی پای با قلم مو از مخلوط تخم مرغ بمالید .

    سپس کمی پاپریکای دودی روی آنها بپاشید.

    15 تا 18 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

    پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    نکته

    در صورتی که گوشت شما چربی نداشت از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.

    بهتر است گوشت را از شب قبل خوب کوبیده و با آب پیاز، آبلیمو، رازیانه و مقداری نمک مزه دار کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان