پای گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
🍮125 گرم کره
🍚200 گرم آرد
🍚یک قاشق غذاخوری پودر قند
🍊پوست پرتغال رنده شده
🍖200 گرم گوشت چرخ کرده
برای روی تارت:
🌰25 گرم بادام زمینی
🌰25 گرم بادام
🍢کمی دارچین
🍮25 گرم کره
🍚25 گرم شکر قهوهای
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
برای ایجاد خمیر تارت، کره را داخل آرد بریزید و با درست خوب ورز بدهید. کمی پودر قند و پودر پرتغال به آن اضافه کنید. چهار قاشق غذاخوری آب داخل آن بریزید و خوب ترکیب نمایید. سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. در یک مکان تمیز خمیر را با ضخمات دو الی سه میلی متر باز کنید. حالا داخل ظرفهای مخصوص تارت قرار دهید و درون آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید.
حالا مواد رویی تارت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی تارت بریزید. تارت را به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید و با کره یا خامه سرو میکنیم