خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فیله گوشت با سس سیب

    مواد لازم :

        🍾یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

        🍖500 گرم فیله گوشت گوسفند

        🍛نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

        🌿دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده

        🍙نصف پیاز شیرین ، تکه شده

        🍏یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده

        🍾نصف فنجان سرکه سفید

        🍿یک فنجان ژله سیب

        🍾دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و ظرف مخصوص فر را چرب می‌کنیم.

    در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم می‌کنیم و فیله گوشت را کمی تفت می‌دهیم تا دو طرفش قهوه‌ای شود. سپس از روی اجاق برمی‌داریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه می‌کنیم .

    حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت می‌دهیم سپس سرکه سفید را اضافه می‌کنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه می‌کنیم.

    سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه می‌ریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم می‌زنیم و روی فیله گوشت می‌ریزیم.

    سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه می‌دهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و نوش جان میکنیم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان