كتلت عدس رژيمى
مواد لازم2 نفر :
عدس یك سوم پیمانه
آب 2 پیمانه
بلغور یك سوم پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده یك دوم بزرگ یا یك عدد متوسط
زیره سبز یك دوم قاشق چایخوری
جعفری خردشده 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
موسیر و آبلیمو به مقدار دلخواه
طرز تهیه :ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن كف كرد با قاشق بگیرید. شعله آن را كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.
حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به آن نمك بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب كم است میتوانید اضافه كنید. با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم كم شود.
در همین حین روغن را درون یك ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و كمی تفت دهید.
وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط كنید.
همه مواد را درون یك كاسه بریزید. دستان خود را كمی خیس كنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان میچسبد كمی دست خود را خیس كنید و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمی آب به آن اضافه كنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید. در نهایت مواد را به صورت كوفته به اندازههای دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری غذای رژیمی خودرا تزیین كنید.