خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كتلت عدس رژيمى 

    مواد لازم2 نفر :

     عدس یك سوم پیمانه

     آب  2 پیمانه

    بلغور یك سوم پیمانه

    روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری

     پیاز خردشده  یك دوم بزرگ یا یك عدد متوسط

    زیره سبز یك دوم قاشق چایخوری

    جعفری خردشده 3 قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    موسیر و آبلیمو به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن كف كرد با قاشق بگیرید. شعله‌ آن را كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.

    حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به‌ آن نمك بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب كم است می‌توانید اضافه كنید. با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم كم شود.

    در همین حین روغن را درون یك ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و كمی تفت دهید.

     وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط كنید.

     همه مواد را درون یك كاسه بریزید. دستان خود را كمی خیس كنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می‌چسبد كمی دست خود را خیس كنید و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمی آب به آن اضافه كنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید. در نهایت مواد را به صورت كوفته به اندازه‌های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری غذای رژیمی خودرا تزیین كنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان