قيمه ريزه
قيمه ريزه و يا كوفته نخودچى يكى ديگه از غذاهاى سنتى اصفهان است كه از محبوبيت فراوانى برخوردار بوده وجايگاه مهمى در برنامه غذايى مردم اين شهر و شهرهاى ديگر مركز ايران مانند اراك و كاشان دارا ميباشد.
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده مخلوط. ٣٠٠ گرم
آرد نخودچى. ١٠٠ گرم
پياز. ١ عدد متوسط
نعنا خشك و يا تازه. ٢ ق غ
نمك وفلفل و زردچوبه. به ميزان لازم
محلول زعفران. نصف فنجان
مواد لازم براى سس
پياز. ١ عدد نگينى
رب گوجه. ١ ق غ
نمك وفلفل و زردچوبه. كمى
روغن. ٣ ق غ
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه:
پياز را رنده كنيد گوشت را در دستگاه غذا ساز خوب ورز دهيد و پياز رنده شده را هم به آن اضافه كنيد نمك ، فلفل ، زردچوبه را هم اضافه كنيد و مواد را خوب با هم ميكس كنيد . مواد را خارج از دستگاه در يك كاسه بزرگ قرار دهيد و آرد نخودچى و نعنا و محلول زعفران را به ترتيب به آن اضافه كنيد و با دست خوب ورز دهيد .
در قابلمه پياز نگينى را با روغن تفت دهيد تا طلايى شود رب گوجه و نمك و ادويه را هم با پياز تفت دهيد دو سه ليوان آب اضافه كنيد و اجازه دهيد جوش بيايد بعد از مايه به اندازه گردو در دست گلوله كنيد و داخل قابلمه بيندازيد و يك ساعت ونيم با شعله متوسط بپزيد .
در صورت تمايل ميتوانيد در انتهاى پخت كمى آبغوره به آن اضافه كنيد .
نوش جان