ميگو پفكى
روشهاى زيادى براى طبخ ميگو وجود داره كه رايجترين و پر طرفدارترين نحوه طبخ ميگو به صورت پفكى است كه در آن از خمير بنيه استفاده ميشود . طرز تهيه اين خمير كاربردى را در #خمير_بنيه ميتوانيد پيدا كنيد .
@ashpazima🌺🌺🌺
مواد لازم :
ميگو درشت. ٥٠٠ گرم
خمير بنيه. ٢ پيمانه
آبليمو. نصف استكان
سركه سفيد. نصف استكان
نمك ، فلفل، پودر سير ، پودر انبه ، زعفران به ميزان لازم
روغن براى سرخ كردن. به ميزان لازم
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه :
ميگوها را پوست بكنيد و پشت آنها را شكاف داده و رگ را خارج كنيد.
آبليمو و سركه و نمك و ادويه ها را خوب با هم مخلوط كرده و ميگوها را به مدت نيم الى يك ساعت در اين محلول بخوابانيد تا هم مزه دار شده و هم بوى بد آن از بين برود .
سپس قابلمه كوچكى را تا نصفه پر از روغن كرده و روى حرارت قرار دهيد .
اگر ميخواهيد سيب زمينى سرخ كرده هم در كنار ميگوها سرو كنيد ابتدا سيب زمينى ها را در روغن سرخ كنيد و بعد ميگوها را يكى يكى در خمير بنيه غلطانده تا كاملا آغشته به خمير شود سپس در روغن فراوان غوطه ور كنيد و با شعله متوسط همه را سرخ كرده و بعد از خارج كردن از روغن روى حوله كاغذى مخصوص آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافى آن گرفته شود . در انتها ميگوهاى پفكى را در ظرف سرو بچينيد و به سليقه خودتان تزئين كنيد .