كوفته شويد باقلا
كوفته شويد باقلا يكى از غذاهاى سنتى اصفهان ويكى از لذيذ ترين انواع كوفته است .
مواد لازم :
گوشت سر دست گوسفند نيم كيلو
برنج نيم دانه يك پيمانه
سبزى معطر شامل تره ، شويد ، مرزه وترخون. نيم كيلو
پياز. يك عدد درشت
نمك وفلفل وزردچوبه به ميزان لازم
باقلا پوست كنده وخلال شده. ٢٠٠ گرم
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه :
سبزى را بعد از پاك كردن وشستن ريز خرد كنيد .
برنج را خيس كنيد
گوشت را به همراه تكه كوچكى دنبه در غذا ساز خوب ورز دهيد تا كاملا يكنواخت شود نيمى از برنج ومقدارى از سبزى را نيز با گوشت در غذا ساز ورز دهيد .
گوشت را از دستگاه خارج كرده بقيه برنج وسبزى را به همراه نمك وفلفل و زردچوبه با دست خوب ورز دهيد ودر انتها باقلا را اضافه كنيد
پياز را خلال كنيد وبا دو سه قاشق روغن كمى تفت دهيد قابلمه اى را انتخاب كنيد كه ظرفيت كافى براى مايه كوفته هاى شما در يك رديف را داشته باشد وكوفته ها روى هم قرار نگيرند
به پياز داغ مقدارى نمك وفلفل وزردچوبه اضافه كرده روى ان اب حدود پنج سانت اب بريزيد واجازه دهيد به جوش بيايد .
از مايه گوشتى به اندازه يك پرتقال برداريد ودر دست گرد كنيد
( در صورت تمايل ميتوانيد مقدارى مغز گردو الوچه برقانى و پياز داغ داخل هر كوفته قرار دهيد ) كوفته هاى اماده شده را يكى يكى داخل قابلمه قرار دهيد واجازه بدهيد حدود يك ربع با درب باز وشعله زياد بجوشد بعد از اين مدت ميتوانيد شعله را كم كرده ودرب قابلمه را ببنديد و حدود يك ساعت ونيم تا دو ساعت زمان دهيد تا كوفته با شعله ملايم پخته شود
در انتها دو سه قاشق بيشتر اب نداشته باشد . كوفته ها را در ظرف بكشيد وبه سليقه خودتان تزئين كنيد.