رولت اسفناج
رولت اسفناج را ميتونيد هم به عنوان شام و هم به عنوان پيش غذا سرو كنيد
با كمى دقت و حوصله ميتونيد اين پيش غذاى خوشمزه و زيبا را درست كنيد و با ظرافت در سينى فينگر فود بچينيد .
مواد لازم :
اسفناج. نيم كيلو
تخم مرغ. ٥ عدد
ماست چكيده نصف پيمانه
مغز گردو خرد شده. ١/٤ پيمانه
سير. ٢ حبه در صورت تمايل
نمك و فلفل. به ميزان لازم
روغن. كمى براى سرخ كردن
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه :
اسفناجها را ريز خرد كرده تخم مرغها را در ظرفى بشكنيد و كمى با چنگال هم بزنيد تا بكنواخت شود و با اسفناجها مخلوط كنيد يك حبه سير را رنده كنيد و با نمك و فلفل اضافه كنيد تابه مستطيل نچسب سايز ٢٠*٣٠ را كمى روغن بريزيد و مايه كوكو را روى آن پهن كنيد و با پشت قاشق روى آنرا صاف كنيد تا كاملا يكنواخت شود . تابه را درون فر با دماى ١٧٥ درجه قرار دهيد تا كوكو كاملا بسته شود روى كوكو را تست كنيد وقتى پخته شد از فر خارج كنيد . كوكو را در يك سينى بزرگ بعد از كمى خنك شدن برگردانيد و زمانى كه خنك تر شد يك لايه از ماست روى آن بماليد گردو ها را هم روى سطح ماست پخش كنيد و اگر تمايل به استفاده از سير داريد يك حبه سير ديگر را داخل ماست رنده كنيد رولت را از يكطرف رول كنيد سعى كنيد صاف و مرتب اين كار را انجام دهيد سپس رولت را داخل فويل بپيچيد و كاملا ببنديد و براى چند ساعت در يخچال قرار دهيد سپس فويل را باز كرده و رولت را برش بزنيد و در ظرف بچينيد و تزئين كنيد .